PIŠKOTKI

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Piškotki so majhne txt datoteke, ki jih vaš brskalnik (Firefox, Chrome, Opera ali Internet Explorer), naloži na vaš računalnik kadar brskate po spletu.

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Vrste piškotkov na Domenko.si strani

Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so na primer piškotki, ki skrbijo za seje (session) prijavljenih naročnikov (servisne strani), so tudi piškotki, ki se naložimo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotke dovolite in katere ne.

Ime piškotkaNamen obdelave podatkovTrajanjeUpravljalec podatkov
PHPSESSIDUporablja se za komnikacijo med brskalnikom in strežnikom.Za čas sejeHOSTKO d.o.o.
WHMCSUID/WHMCSPWUporabljata se za funkcijo "Zapomni si moje podatke" ob prijavi v naročniške strani1 letoHOSTKO d.o.o.

Statistika obiska

Upravljalci spletnega mesta domenko.si želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov. Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

Ime piškotkaNamen uporabeČas trajanjaPodjetje
_gaUporablja se za razlikovanje uporabnikov.2 letiGoogle Inc.
_gidSpletna analitika in statistika.24 urGoogle Inc.
_gatOmejevanje števila zahtevkov.1 minutaGoogle Inc.

Se lahko v celoti izognem nalaganju piškotkov?

V kolikor sploh ne želite, da se piškotki iz naše strani nalagajo na vaš računalnik, lahko to možnosti izklopite v nastavitvah vašega brskalnika. V tem primeru ne boste prejeli nobenega piškotka. V kolikor vaš brskalnik takih nastavitev ne podpira, predlagamo da ga nemudoma nadomestite s sodobnejšim in varnejšim.

Velika večina brskalnikov v uporabi (99%) vsebuje možnost nastavitve stopnje vaše zasebnosti in tudi možnost onemogočanja nalaganja piškotkov.

Datum zadnje spremembe: 15.05.2022

Slovenski registrar domen že od leta 2008

Vse cene so v EUR in vključujejo 22% DDV. *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo. SI domena ima posebno akcijo